Találkozzunk a workshopon

DESIGN THINKING Karanténszorongás ellen

DESIGN THINKING KARANTÉNSZORONGÁS ELLEN
  • MIRŐL SZÓL?
  • KIK TARTJÁK?
  • KINEK SZÓL?
  • MI AZ ÁR?


Mi van a korlátozásokon túl? Mi van a beszűkült lehetőségeinkben? Hogy boldogulhatunk a hiányaink nyomásában?

Új helyzetre új megoldások kellenek!

Amit biztos látunk, hallunk most, hogy miket nem lehet csinálnunk….a workshopon azt keressük, mit lehet csinálnunk. 

Mik azok a teljesen új, formabontó ötletek, amiket ez a COVID nyomás kiprésel belőlünk?

Hiszen a valódi újítások prés alatt születnek, máshogy öltözködnénk, kommunikálnánk, írnánk, olvasnánk a világháborúk nélkül, hisz nem születtek volna olyan megoldások, mint zipzár, bluetooth, golyóstoll vagy puhafedeles könyv. 

Van egy általános nyugalmi állapotunk általában, amiben a céljainkhoz (pl. kielégítő családi élet, kielégítő mozgás) megvannak az eszközeink. 

Mi van akkor, ha csökkennek az eszközeink, míg a célunk a régi marad? Lesz egy űr.

Ez az űr a tere az INNOVÁCIÓNAK.  

Ezért tartom most szuper módszernek a Design Thinkinget a karanténszorongás csökkentésére. 

Ez a 21. század egyik leghatékonyabb problémamegoldási módszertana, ami minden környezetre (vállalkozás, magánélet) innovatív, újszerű megoldási lehetőségeket hoz. 

Ez egy bármikor megismételhető kreatív gondolkodást segítő folyamat, amit olyan cégek használnak a mindennapi fejlesztéseik során, mint az Apple, Amazon, Google, Nike és még iszonyú sokáig folytathatnám a sort. 

Ha nekik segít, talán mi is találunk a Design Thinking folyamatával megoldásokat a korlátozások miatt megváltozott életünk lehetőségeinek kitágítására. 

Itt az ideje a wow ötleteknek, a vadóc ötleteknek 😉

A program tapasztalati alapú, hisz az a cél, hogy a mindsetet és a technikát is elsajátítsátok, így kisebb csoportokban fogunk online dolgozni. Minden anyagot és részletet a jelentkezés után kaptok e-mailben. 

A kreativitás égeti a kalóriát és az agyunk által felhasználható cukormennyiséget, így abszolút étcsoki igényes a workshop (és ezt nem viccből írom) :). 

Mivel ebben a helyzetben sokan számítanak egy kis életkönnyítésre, kérlek, jelentkezz be előre a workshopra, ha valóban szeretnél részt venni, és kérlek, ha mégsem alkalmas, mindenképp jelezd, hogy át tudjuk adni a helyet másnak.

Tréner:

Kancsalics Dóra

Kvalifikált business coach, Wellbeing coach, Okleveles közgazdász, Vállalkozáspszichológiai tanácsadó

Dóra 12 évnyi nagyvállalati tapasztalatát a gyógyszeriparban, pénzügyi és logisztikai szektorban legfőképp vezetői, valamint innovációs, termékfejlesztői munkakörökben szerezte.

Emellett 2 webshop alapítója, termékfejlesztője, tulajdonosa. Karrierútján megtapasztalta, hogy lesz a hobbiból hivatás, hogy érnek össze a szakmai-emberi érdeklődések, hogy lesz egy ötletből vállalkozás.

A coaching területén különösen elhivatott a munkavállalók jólléte, a mentális rugalmasság, az önismeret, önelfogadás és a kommunikáció fejlesztése iránt.

LinkedIn profil:

https://www.linkedin.com/in/dora-kancsalics-280363103/

 

Facilitátorok:

Gillich-Csikós Andrea

Változáskísérő, Business coach,  Facilitátor, Közgazdász

Andrea 20 év multinacionális vállalatoknál (bank és könyvelés) eltöltött idő után váltott pályát. Több módszert elsajátítása után végül az egyéni és csoportos coaching és facilitáció mellett tette le  voksát.

Az Empátia Edzőterem megálmodója és működtetője.

Elkötelezett önkéntese a Pozitív Attitűformálás az Emberibb Egészségügyért Alapítványnak és a Meghallgatunk.online közösségnek.

Arra inspirálja a hozzá fordulókat, hogy több éberséget és tudatosságot generáljanak és ezáltal könnyed, örömteli változásokat hozzanak létre az életükben. Kérdéseivel, módszereivel kíséri a folyamatokat, mert maximálisan bízik abban a tudásban, amivel ügyfelei már rendelkeznek.

LinkedIn profil:

https://www.linkedin.com/in/andrea-judit-gillich-csikos/

Horváth Orsolya

Life és karrier coach, Viselkedéselemző, Tréner, Közgazdász

Orsolya több év multinacionális tapasztalattal a háta mögött és egy karrierváltást követően hiteles képviselője annak, hogy hogyan lehet megtalálni önmagunk számára a megfelelő hivatást.

A Csak egy lépés Önmagadért megálmodója és megalalpítója.

Jelenleg szabadúszóként segíti az ügyfeleket életviteli és karrierút elakadásokban egyéni konzultációk és online workshopok keretében.

Szenvedélye az itt és mostban valamint a szemléletváltásban rejlő lehetőségek megtalálása, különböző coaching és pozitív pszichológiai eszközökkel, bármilyen élethelyzetről is legyen szó.

LinkedIn profil:

https://www.linkedin.com/in/csakegylepes/

  • Akinek fontos a megoldásfókusz a COVID alatt is
  • Aki szeretne az életéhez, vállalkozásához, projektjeihez egy igazán értékes módszertant
  • Aki most épp nem látja a lehetőségeit
  • Aki vágyik arra, hogy érdekes emberekkel kreatív szellemi munkát végezzen

A program díja 9 900 Ft, mely tartalmazza a segédanyagokat is. 

Szerettük volna széles körben elérhetővé tenni ezt a mindennapokat segítő módszertant, ezért ez az ár nem a megszerezhető tudás piaci értékét tükrözi, hanem a COVID-összefogást. Ha bárhol máshol ennek a többszörösét látjátok árként, kérlek, tudjátok, azok a programok, workshopok nem felülárazottak.

Biztosítsd be a helyed a jelentkezésed elküldésével!

Minden további információt a jelentkezést követő e-mailben kapsz meg.