Points of you – The coaching game

COACHING ESZKÖZÖK BEMUTATÁSA sorozat következő főszereplője:

POINTS OF YOU™ fotóterápiás kártya

“A Points of You™ minden fényképét gondosan választották ki megalkotói: olyan vizuális elemet ábrázolnak, amely nem áll nyilvánvaló kapcsolatban a mellette olvasható szóval, ezért a kártyák nagymértékben képesek aktiválni az értelmet és az érzelmeket.
A két agyféltekénk ilyen intenzív összekötése ideiglenesen kiiktatja a tudatunk éber védekező mechanizmusait. Ez a „szándékos zavarkeltés” lehetővé teszi, hogy – megfelelő munkával – megszabaduljunk a merev mintáktól, amelyek megszabják, „milyeneknek kell lenniük a dolgoknak”, és biztosítja, hogy új nézőpontok szivárogjanak a tudatunkba. A folyamat során észreveszünk és magunkévá teszünk új lehetőségeket, amelyeket a mindennapi életünk során nem volt módunk észlelni, amelyek megmutatják, milyen lépéseket tehetünk, és megadják a lökést, hogy kilépjünk a megszokott kereteink közül.” – Points-of-you.hu

***
A Points of You™ kártyák elképesztően felgyorsítják, mélyítik a munkát, olyan megoldásokra nyitják ki a szemünk, elménk, amiket addig tényleg nem láttunk. Kivétel nélkül erős és fantasztikusan jó visszajelzések érkeznek a PoY kártyák használatáról mind egyéni, mind csoportos coaching alkalmakkor.

Várlak szeretettel minden hónap energiájára csatlakozó tematikus coachingomon, ahol megismerkedünk a Points of You™ kártyákkal egy intenzív, instant megoldást hozó mini workshopon.

További infó az eseményeknél!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük